GOLV

ALLT INOM BYGG


 
 
 

Vi verkställer alla golventreprenadsuppdrag. Behöver du hjälp med skötsel och upprustning av ditt nuvarande golv, eller med att lägga ett helt nytt golv så kan vi hjälpa dig. Vi arbetar med både företag och privatpersoner.

GOLVLÄGGNING


Att lägga golv kan verka som ett okomplicerat åtagande men det är inte alltid så enkelt. Du måste undvika alla typer av glipor och ojämnheter för att få ett slutresultat du kan känna dig nöjd med. För att slippa göra om och börja från början kan det vara klokt att anlita någon med erfarenhet av golvläggning. Vi på PROSER BYGG AB kan lägga ditt golv utifrån dina önskemål, och med både bred utbildning och stor erfarenhet i bagaget garanterar vi ett felfritt resultat.

DU HAR VÄL INTE GLÖMT ROT-AVDRAGET?


Är du privatkund? Då har du möjlighet att minska kostnaden avsevärt för ditt nästa byggprojekt. För att garantera dig korrekt skattereduktion på ditt nästa slutskattebesked tar vi hand om allt pappersarbete gällande ROT-avdraget. Genom att läsa mer om avdraget på Skatteverkets hemsida kan du försäkra dig om att just du har rätt till reduktionen.

Fyll i vårt formulär

så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

Begär offert!