RENOVERING

ALLT INOM BYGG


 
 
 

Är det dags att renovera? Vi erbjuder oss att verkställa alla olika uppdrag som har med renovering att göra. Vi kan hjälpa till med vilket renoveringsuppdrag som helst, stora som små, eller så kan vi ansvara helt för din fullständiga renovering och vi har de medel och den erfarenhet som behövs för att våra kunder ska få det idealiska slutresultat de vill ha.

RENOVERARE MED BRED YRKESKUNSKAP OCH STOR ERFARENHET


 
 
 

Letar du efter en serviceinriktad renoverare som har gedigen kunskap i sitt yrke? Hos oss på PROSER BYGG AB står din upplevelse som kund i fokus. Därför är våra renoverare tillmötesgående och sociala, samtidigt som de känner renoveringsyrket lika väl som sina egna fickor. Vi kan erbjuda allt från bad- och köksrenoveringar till markarbeten, bygge av altaner samt måleriarbeten. Du hittar hela vårt utbud av hantverkstjänster på vår hemsida.

DU HAR VÄL INTE GLÖMT ROT-AVDRAGET?


Är du privatkund? Då har du möjlighet att minska kostnaden avsevärt för ditt nästa byggprojekt. För att garantera dig korrekt skattereduktion på ditt nästa slutskattebesked tar vi hand om allt pappersarbete gällande ROT-avdraget. Genom att läsa mer om avdraget på Skatteverkets hemsida kan du försäkra dig om att just du har rätt till reduktionen.

Fyll i vårt formulär

så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

Begär offert!